Taborjenje

Podrobnosti dogodka


Pozdravljeni

Dolgo pričakovani topli dnevi so pred vrati, z njimi poletje in za nas, tabornike, najlepši del leta – TABORJENJE! To je tistih deset dni, ki jih skupaj preživimo v neokrnjeni naravi, se naučimo nekaj novega, predvsem pa ustvarimo nepozabne spomine. Te bomo letos zopet ustvarjali v nam zelo dobro poznani Nadiži.

Na taborjenje se bomo odpravili najprej »ta veliki« GG-ji, in sicer ponedeljek, 8. 7. 2019.

Četrtek, 11. 7. 2019, se nam pridružijo še naši MČ-ji.

Oboji se bomo odpravili iz avtobusne postaje v Ajdovščini ob 8h zjutraj.

Vrnili se bomo vsi skupaj na isto mesto v četrtek, 18. 7. 2019, okoli 16h.

Prijave letos zbiramo preko spleta. Pod uvodnim besedilom imate na voljo dva gumba, kjer označite prisotnost vašega otroka. Prijave so možne do srede, torej do 12. 6. 2019. Kasnejših prijav ne sprejemamo.

Prosili bi vas, da na rodov mail mladibori.ajd@gmail.com sporočite oz. dopišete kakršne koli zdravstvene posebnosti vašega otroka oz. ostale posebnosti, ki jih je potrebno vedeti.

Cena taborjenja za GG-je (10 dni) je 110 evrov, za MČ-je (7 dni) pa 80 evrov.

Tabornino bo mogoče poravnati v dveh obrokih v naših taborniških prostorih od 18. ure dalje in sicer:

  1. obrok (60 evrov za GG-je, 40 evrov za MČ-je) bo mogoče poravnati v petek, 14. 6. 2019,
  2. obrok (50 evrov za GG-je, 40 evrov za MČ-je) pa v petek, 28. 6. 2019.

Plačila sprejemamo le v teh dveh terminih, ko boste dobili tudi potrdilo o plačilu. Ob poravnavi celotne tabornine boste starši podpisali tudi izjavo.

V petek, 14. 6. 2019, torej ob plačilu prvega obroka bo možno tudi pomerjanje in naročilo taborniške srajce oz. kroja. Kroj sicer stane 40 evrov, vendar smo se odločili, da 10 evrov prispeva RMB, zatorej je cena za vas 30 evrov, plačilo pa je obvezno ob naročilu kroja.

Sestanek za starše bo v petek, 28. 6. 2019, po plačilu 2. obroka tabornine, in sicer ob 19h v taborniških prostorih v Palah. Sestanek je za starše MČ-jev in starše novih članov obvezen.

Seznam potrebne opreme in dodatnih podrobnejših navodil boste prejeli po 21. 6. 2019 na mail.

BREZ IZPOLNJENE PRIJAVE, PLAČILA CELOTNE TABORNINE IN UDELEŽBE NA SESTANKU PRIJAVNICA NI POPOLNA.

Naj se vam za konec predstavi še vodstvo letošnjega taborjenja:

Manca Štekar, taborovodja (tista, ki s piščalko piska zbore, »sitnari«, da so le-ti lepi, da so kroji poravnavi in savice urejene) – tekom taborjenja in seveda za vse ostale informacije pred in po taborjenju dosegljiva na telefonsko številko 031-434 007 in;

Tanja Gerželj Černetič, starosta tabora (tista, ki skrbi, da ima kuharica vse pripomočke in sestavine za kuhanje, tista, ki poskrbi, da vse ostale reči (teh je ogromno), za katere niti ne vemo, »štimajo«) – tekom taborjenja in seveda za vse ostale informacije pred in po taborjenju dosegljiva na telefonsko številko 068-167 418;

Meta Velikonja in Neja Marc, MČ programovodji (tisti, ki skrbita, da naši MČ-ji tekom programa ustvarijo nepozabne spomine) in

Manca Jež in Niki Bizjak, GG programovodji (tista, ki poskrbita, da GG-jem ne bo dolgčas – niti za minuto).

Za vsa dodatna vprašanja smo dosegljivi tudi na rodov mail in sicer: mladibori.ajd@gmail.com.

V upanju na najboljšo dogodivščino poletja vas lepo pozdravljamo!

Vodstvo RMB