Postani tabornik

Se sprašuješ zakaj sploh postati tabornik? Imaš morda prijatelja, ki ti nenehno pripoveduje zabavne zgodbice, ki so se mu zgodile pri tabornikih in te nenehno priganja, da se pridružiš taborništvu?

Se sprašuješ zakaj sploh postati tabornik? Imaš morda prijatelja, ki ti nenehno pripoveduje zabavne zgodbice, ki so se mu zgodile pri tabornikih in te nenehno priganja, da se pridružiš taborništvu? Hja, potem je najverjetneje res najboljše, da preveriš kaj taborniki sploh smo in kaj počnemo.

Kdo smo taborniki?

Taborniki smo prostovoljci, ki skupaj ustvarjamo boljši svet. Pridni in predani vodniki se trudimo, da vam pričaramo nepozabne dogodivščine in vas ob tem naučimo še kaj novega. Taborniki pa ste tudi vi, ki poskrbite, da se na teh dogodivščinah pišejo zgodbe, ki se bodo pripovedovale še desetletja.

Pridi na vpis

No, če smo te vsaj malo prepričali, da se k tabornikom splača priti, potem te vabimo, da prideš 17. septembra 2022 ob 16.00 na vpis in se nam pridružiš. Vpis bo potekal pred Hišo Mladih v Palah.

Za dodatne informacije lahko obiščete našo spletno stran mladibori.si, dosegljivi pa smo tudi na e-poštni naslov mladibori.ajd@gmail.com ali na telefonsko številko 040 515 347.


Navodila za vpis

Tako kot lani, bomo tudi letos evidenčne liste izpolnjevali kar na spletu. Starši tistih otrok, ki so bili že lani vpisani k tabornikom, boste lahko članstvo le podaljšali.

Stari člani

Če je bil vaš otrok že lani vpisan k tabornikom, boste pred vpisom prejeli e-poštno sporočilo s povezavo, kjer lahko za vsakega izmed vaših otrok podaljšate članstvo. Če e-pošte niste prejeli, vas prosimo, da nas kontaktirate na mladibori.ajd@gmail.com.

Novi člani

  • Preden izpolnite evidenčni list za svojega otroka, si morate ustvariti skrbniški račun. Ta je namenjen staršem in omogoča pregled prihajajočih akcij ter prijavo nanje. Pri izpolnjevanju obrazca za skrbniški račun bodite pozorni, da vnesete pravilen e-poštni naslov, saj boste nanj prejemali vse pomembnejše novice.
    Skrbniški račun si lahko ustvarite tukaj.
  • Ko si skrbniški račun ustvarite, boste preusmerjeni na stran s svojim profilom. S klikom na gumb “Dodaj otroka”, boste lahko tu izpolnili evidenčni list za vašega otroka.
  • Če želite obvestila o prihajajočih akcijah prejemati na več različnih e-poštnih naslovov, lahko na svojem profilu dodate še enega skrbnika. Kadar bo za vašega otroka pripravljena nova akcija, bomo vsem skrbniškim računom poslali e-pošto z možnostjo prijave.

Svoj skrbniški račun si lahko ustvarite na naslednji povezavi.

prijave.mladibori.si/register