Pozdravljeni.

Leto je okoli in spet se hitro bližamo najbolj pestremu in zabavnemu delu taborniškega leta – TABORJENJU.

To je vrhunec vsakega tabornika, ki ima možnost preživeti nekaj nepozabnih dni v naravi, se naučiti nekaj novega, skleniti nova prijateljstva in si ustvariti nepozabne spomine. Te bomo letos zopet ustvarjali ob nam zelo dobro poznani reki Nadiži v Podbeli.

Lokacija in prevoz

Prevoz na taborjenje starši zagotovite z individualnim prevozom. GGje pripeljete 4. 7. 2022, do 18 ure, MČje pa 7. 7. 2022, prav tako do 18 ure. Otroke bo v popoldanskem času nazaj pripeljal avtobus. Lokacijo tabornega prostora si lahko ogledate tukaj.

Potek taborjenja

Taborjenje se bo za GG-je in MČ-je začelo ob različnih terminih in sicer:

  • za starostno skupino GG od ponedeljka, 4. 7. 2022 do četrtka, 14. 7. 2022 (dodaj v koledar).
  • za starostno skupino MČ od četrtka, 7. 7. 2022 do četrtka, 14. 7. 2022 (dodaj v koledar).

Prijave

Prijave tudi letos zbiramo preko spleta. Pod uvodnim besedilom imate na voljo dva gumba, s pomočjo katerih označite prisotnost vašega otroka. Prijave so možne do petka, 17. 6. 2022. Kasnejših prijav ne sprejemamo.

Zdravstvene posebnosti

Prosili bi vas, da na rodov mail mladibori.ajd@gmail.com sporočite oz. dopišete kakršne koli zdravstvene posebnosti vašega otroka oz. ostale posebnosti, ki jih je potrebno vedeti.

Plačilo taborjenja

Cena taborjenja za GG-je (11 dni) je 110 evrov, za MČ-je (8 dni) pa 80 evrov.

Tabornino bo mogoče v naših taborniških prostorih poravnati v dveh terminih:

Ob plačilu tabornine bo potrebno podpisati tudi izjavo o udeležbi na taborjenju, zato je plačilo potrebno izvesti osebno.

V primeru da odjavite svojega otroka do 24. 6. 2022, vam vrnemo celoten znesek tabornine, če odjavite otroka po 24. 6. 2022, vam ob predložitvi zdravniškega potrdila vrnemo 50 % tabornine, če se bo vaš otrok udeležil taborjenja za manj dni kot je organizirano, vam pripada 3 € za vsak manjkajoči dan na taborjenju.

Otrok je uspešno prijavljen na taborjenje, ko je zanj poravnana članarina za šolsko leto 2021/2022, ko je ustrezno obkljukana izbira za prijavo na taborjenje in plačana celotna tabornina.

Ob plačilu tabornine bo možno tudi pomerjanje in naročilo taborniške srajce oz. kroja. Kroj sicer stane 40 evrov, vendar smo se odločili, da 10 evrov prispeva RMB, zatorej je cena za vas 30 evrov, plačilo pa je obvezno ob naročilu kroja.

Sestanek za starše

Sestanek za starše (dodaj v koledar) bo potekal v petek, 17. 6. 2022 ob 19:00 po plačilu tabornine v naših taborniških prostorih v Palah. Sestanek je za starše MČ-jev in starše novih članov obvezen.

Seznam opreme

Seznam opreme za taborjenje lahko najdete tukaj.

Vodstvo in kontakt

Naj se vam za konec predstavi še vodstvo letošnjega taborjenja:

  • Meta Velikonja, taborovodja (tista, ki s piščalko piska zbore, »sitnari«, da so le-ti lepi, da so kroji poravnavi in savice urejene) – tekom taborjenja in seveda za vse ostale informacije pred in po taborjenju dosegljiva na telefonsko številko 041 560 142 in;
  • Nevenka Brecelj Popović, starešina (tista, ki poskrbi za vse vaše dileme in vprašanja do začetka taborjenja) – za vse informacije je dosegljiva na telefonsko številko 041 518 366;
  • Iza Kranjc in Lea Fabjan, MČ programovodji (tisti, ki skrbita, da naši MČ-ji tekom programa ustvarijo nepozabne spomine) in
  • Urša Šorli in Gal Bizjak, GG programovodji (tista, ki poskrbita, da GG-jem ne bo dolgčas – niti za minuto).

Za vsa dodatna vprašanja smo dosegljivi tudi na rodov mail in sicer: mladibori.ajd@gmail.com.

V upanju na najboljšo dogodivščino poletja vas lepo pozdravljamo!
Vodstvo RMB

Similar Posts