Dragi naši pridni MČ-ji,

prihajajo praznični časi in z njimi tudi naš priljubljeni dobri mož, Dedek Mraz. Na žalost mu letos, zaradi izgorelosti in preobremenjenosti ne bo uspelo obiskati vseh pridnih otrok.

Na našo srečo mu bo na pomoč priskočila njegova hčerka, Teta Zima. Prilagamo tudi družinsko drevo, da si boste lažje predstavljali povezave med našimi junaki.

Dedek Mrazje iz svojega zvezka pridnih otrok iztrgal polovico strani in jih predal svoji hčerki, ta pa se bo z rezervnimi sanmi in jelenoma Matevžem in Valerijo podala v hladno zimsko noč in otrokom dostavila darila, ki si jih zaslužijo.

Teta Zima bo s svojimi sanmi v Ajdovščini pristala v soboto, 14.12.2019, ob 16:00. Pričakala nas bo v večnamenskem prostoru v Palah.

Od nas se bo poslovila dve uri kasneje, torej ob 18:00, saj je izredno zaposlena ženska.

Kljub temu, da je Teta Zima za nas celo leto garala in nam pripravila darila ?, naj imajo otroci s seboj tudi svoje darilo v vrednosti do 5€, ki je primerno tako za pridne dečke kot za pridne deklice.

Da bo Teta Zima vedela koliko daril naj njeni uslužbenci palčki pripravijo, vas vljudno naprošamo, da svoje pridne otroke na akcijo prijavite do nedelje, 8.12.2019 preko e-pošte, ki jo boste prejeli.

Tako Zima, kot tudi mi, nestrpno pričakujemo vašo udeležbo.
Vodniki vodov ?, ?, ?, ?

Similar Posts