Pozdravljeni

Letošnje leto je bilo malo drugačno. Ker se nismo že kar nekaj časa videli v živo, še toliko bolj čakamo za nas tabornike najlepši del leta – TABORJENJE! To je tistih deset dni, ki jih skupaj preživimo v neokrnjeni naravi, se naučimo nekaj novega, predvsem pa ustvarimo nepozabne spomine. Te bomo letos zopet ustvarjali v nam zelo dobro poznani Nadiži.

Taborjenje se bo izvajalo po prejetih higienskih priporočilih Zveze tabornikov Slovenije za izvajanje taborov in večdnevnih aktivnosti s prenočevanjem v času povečane nevarnosti okužbe s Covid-19.

Letos je prihod in odhod iz taborjenja zagotovljen z individualnim prevozom. Otroke pripeljete ob 18 uri na tabor, zadnji dan pa jih pridete iskat prav tako ob 18 uri.

Na taborjenje bodo prispeli najprej »ta veliki« GG-ji, in sicer ponedeljek, 6. 7. 2020. Četrtek, 9. 7. 2020, se nam pridružijo še naši MČ-ji.

Taborjenje se zaključi v četrtek, 16. 7. 2020.

Prijave letos zbiramo preko spleta. Pod uvodnim besedilom imate na voljo dva gumba, kjer označite prisotnost vašega otroka.

Prijave so možne do nedelje, torej do 14. 6. 2020. Kasnejših prijav ne sprejemamo.

Prosili bi vas, da na rodov mail mladibori.ajd@gmail.com sporočite oz. dopišete kakršne koli zdravstvene posebnosti vašega otroka oz. ostale posebnosti, ki jih je potrebno vedeti.

Cena taborjenja za GG-je (11 dni) je 110 evrov, za MČ-je (8 dni) pa 80 evrov.

Tabornino bo mogoče poravnati petek, 19.6.2020 v naših taborniških prostorih med 18. in 19. uro.

V primeru da odjavite svojega otroka do 26.6.2020, vam vrnemo celoten znesek tabornine, če odjavite otroka po 26.6.2020, vam ob predložitvi zdravniškega potrdila vrnemo 50 % tabornine, če se bo vaš otrok udeležil taborjenja za manj dni kot je organizirano, vam pripada 3 € za vsak manjkajoči dan na taborjenju.

Ob plačilu tabornine bo možno tudi pomerjanje in naročilo taborniške srajce oz. kroja. Kroj sicer stane 40 evrov, vendar smo se odločili, da 10 evrov prispeva RMB, zatorej je cena za vas 30 evrov, plačilo pa je obvezno ob naročilu kroja.

Sestanek za starše bo v petek, 19. 6. 2020, po plačilu tabornine, in sicer ob 19h v taborniških prostorih v Palah. Sestanek je za starše MČ-jev in starše novih članov obvezen.

Seznam potrebne opreme in dodatnih podrobnejših navodil boste prejeli po 21. 6. 2020 na mail.

BREZ IZPOLNJENE PRIJAVE, PLAČILA CELOTNE TABORNINE IN UDELEŽBE NA SESTANKU PRIJAVNICA NI POPOLNA.

Naj se vam za konec predstavi še vodstvo letošnjega taborjenja:

  • Manca Štekar, taborovodja (tista, ki s piščalko piska zbore, »sitnari«, da so le-ti lepi, da so kroji poravnavi in savice urejene) – tekom taborjenja in seveda za vse ostale informacije pred in po taborjenju dosegljiva na telefonsko številko 031434007 in;
  • Tanja Gerželj Černetič, starosta tabora (tista, ki skrbi, da ima kuharica vse pripomočke in sestavine za kuhanje, tista, ki poskrbi, da vse ostale reči (teh je ogromno), za katere niti ne vemo, »štimajo«) – tekom taborjenja in seveda za vse ostale informacije pred in po taborjenju dosegljiva na telefonsko številko 068167418;
  • Jakob Remškar in Meta Velikonja, MČ programovodji (tisti, ki skrbita, da naši MČ-ji tekom programa ustvarijo nepozabne spomine) in
  • Manca Jež, Niki Bizjak in Bor Remškar, GG programovodji (tista, ki poskrbita, da GG-jem ne bo dolgčas – niti za minuto).

Za vsa dodatna vprašanja smo dosegljivi tudi na rodov mail in sicer: mladibori.ajd@gmail.com.

V upanju na najboljšo dogodivščino poletja vas lepo pozdravljamo!

Vodstvo RMB

Similar Posts