Pozdravljeni.

Letošnje leto je bilo malo drugačno. Ker se nismo že kar nekaj časa videli v živo, še toliko bolj čakamo za nas tabornike najlepši del leta – TABORJENJE! To je nekaj dni, ki jih skupaj preživimo v neokrnjeni naravi, se naučimo nekaj novega, predvsem pa ustvarimo nepozabne spomine. Te bomo letos zopet ustvarjali v nam zelo dobro poznani Nadiži.

Taborjenje se bo izvajalo po prejetih higienskih priporočilih Zveze tabornikov Slovenije za izvajanje taborov in večdnevnih aktivnosti s prenočevanjem v času povečane nevarnosti okužbe s Covid-19.

Lokacija in prevoz

Letos je prihod in odhod iz taborjenja zagotovljen z individualnim prevozom. Otroke pripeljete do 18 ure na tabor, zadnji dan pa jih pridete iskat ob 18 uri. Lokacijo tabornega prostora si lahko ogledate tukaj.

Potek taborjenja

Taborjenje se bo za GG-je in MČ-je začelo ob različnih terminih in sicer:

  • za starostno skupino GG od ponedeljka, 5. 7. 2021 do četrtka, 15. 7. 2021 (dodaj v koledar).
  • za starostno skupino MČ od četrtka, 8. 7. 2021 do četrtka, 15. 7. 2021 (dodaj v koledar).

Prijave

Prijave tudi letos zbiramo preko spleta. Pod uvodnim besedilom imate na voljo dva gumba, s pomočjo katerih označite prisotnost vašega otroka. Prijave so možne do petka, 18. 6. 2021. Kasnejših prijav ne sprejemamo.

Zdravstvene posebnosti

Prosili bi vas, da na rodov mail mladibori.ajd@gmail.com sporočite oz. dopišete kakršne koli zdravstvene posebnosti vašega otroka oz. ostale posebnosti, ki jih je potrebno vedeti.

Plačilo taborjenja

Cena taborjenja za GG-je (11 dni) je 110 evrov, za MČ-je (8 dni) pa 80 evrov.

Tabornino bo mogoče v naših taborniških prostorih poravnati v dveh terminih:

Ob plačilu tabornine bo potrebno podpisati tudi izjavo o udeležbi na taborjenju, zato je plačilo potrebno izvesti osebno.

V primeru da odjavite svojega otroka do 26.6.2021, vam vrnemo celoten znesek tabornine, če odjavite otroka po 26.6.2021, vam ob predložitvi zdravniškega potrdila vrnemo 50 % tabornine, če se bo vaš otrok udeležil taborjenja za manj dni kot je organizirano, vam pripada 3 € za vsak manjkajoči dan na taborjenju.

Otrok je uspešno prijavljen na taborjenje, ko je zanj poravnana članarina za šolsko leto 2020/2021, ko je ustrezno obkljukana izbira za prijavo na taborjenje in plačana celotna tabornina.

Ob plačilu tabornine bo možno tudi pomerjanje in naročilo taborniške srajce oz. kroja. Kroj sicer stane 40 evrov, vendar smo se odločili, da 10 evrov prispeva RMB, zatorej je cena za vas 30 evrov, plačilo pa je obvezno ob naročilu kroja.

Sestanek za starše

Sestanek za starše (dodaj v koledar) bo potekal v petek, 18. 6. 2021 ob 19:00 po plačilu tabornine v naših taborniških prostorih v Palah. Sestanek je za starše MČ-jev in starše novih članov obvezen.

Seznam opreme

Seznam opreme za taborjenje lahko najdete tukaj.

Otrok naj s seboj na taborjenje prinese tudi podpisano Izjavo staršev ali skrbnikov pred sodelovanjem otroka ali mladostnika na taborjenju 2021 ob sproščanju ukrepov za zajezitev širjenja COVID-19, ki jo najdete tukaj.

Vodstvo in kontakt

Naj se vam za konec predstavi še vodstvo letošnjega taborjenja:

  • Manca Štekar, taborovodja (tista, ki s piščalko piska zbore, »sitnari«, da so le-ti lepi, da so kroji poravnavi in savice urejene) – tekom taborjenja in seveda za vse ostale informacije pred in po taborjenju dosegljiva na telefonsko številko 031 434 007 in;
  • Tanja Gerželj Černetič, starosta tabora (tista, ki skrbi, da ima kuharica vse pripomočke in sestavine za kuhanje, tista, ki poskrbi, da vse ostale reči (teh je ogromno), za katere niti ne vemo, »štimajo«) – tekom taborjenja in seveda za vse ostale informacije pred in po taborjenju dosegljiva na telefonsko številko 068 167 418;
  • Jakob Remškar in Meta Velikonja, MČ programovodji (tisti, ki skrbita, da naši MČ-ji tekom programa ustvarijo nepozabne spomine) in
  • Manca Jež in Niki Bizjak, GG programovodji (tista, ki poskrbita, da GG-jem ne bo dolgčas – niti za minuto).

Za vsa dodatna vprašanja smo dosegljivi tudi na rodov mail in sicer: mladibori.ajd@gmail.com.

V upanju na najboljšo dogodivščino poletja vas lepo pozdravljamo!
Vodstvo RMB

Similar Posts