Dragi taborniki!

Ker nam trenutno razmere ne dopuščajo druženja v naravi s svojimi sovrstniki, smo za vas pripravili varno virtualno okolje, kjer boste lahko svoje veščine preživetja v naravi tudi preizkusili in okrepili. Po dolgem času se boste lahko končno spet srečali s svojimi prijatelji in se z njimi podali pravo Minecraft dogodivščino.

Skupaj boste lahko tako raziskovali širne planote tajge, se podali v čudovit svet džungle, se spustili globoko pod zemljo v s kapniki obrasle rove, branili svoje utrdbe pred strašnimi pošastmi ter zaplavali v širnih globinah oceanov.

Spoznavali boste lahko nove pokrajine, nove drevesne vrste, si ustvarili svoj vrtiček in pridelovali svojo hrano, krotili živali, kopali dragocene kamnine ter sestavljali stroje, ki bodo znali delo opravljati namesto vas.

Za vas smo pripravili Minecraft strežnik na katerega se lahko iz vašega računalnika povežete na naslednjem naslovu. Strežnik deluje na različici Minecraft Java Edition 1.15.2. Torej do strežnika ne bo mogoče dostopati iz mobilne različice igre.

minecraft.mladibori.si

Navodila za povezavo na strežnik lahko najdeš tukaj.

Za igranje na našem strežniku ne potrebuješ kupljene različice Minecrafta. Potrebuješ le različico 1.15.2. Pazi le, da poleg igre na svoj računalnik ne preneseš še kakšnega virusa.

Taborniški pozdrav,
vodstvo RMB ⛺

Similar Posts